Take away voor Gambia 21 februari 2021

Take away voor Gambia  21 februari 2021

Wat een geluk!  Tot nu toe bleef Gambia grotendeels gespaard van coronazieken. Met 3897 besmettingen en 127 doden op dit moment (januari 2021) lijkt Gambia er goed vanaf te komen.

MAAR ! Schijn bedriegt !

Er is dan misschien niet veel directe schade aangericht door het virus, indirecte schade des te meer.  Zoals elke Belg heeft ondervonden ligt het toerisme zo goed als stil! We weten allemaal welke gevolgen dit heeft voor een land dat voornamelijk van toerisme leeft.

Daarom willen we de families waar we mee samenwerken financiële steun bieden zolang de crisis duurt. Door toedoen van iedereen die deelnam aan onze take away van 25 oktober hebben wij reeds 2 keer geld kunnen geven aan elke familie. Zo hebben jullie samen met ons al ongeveer 250 mensen kunnen vrijwaren van honger. We hopen dit nog even te kunnen volhouden. Het toeristisch seizoen is loopt immers stilaan op zijn einde en de vooruitzichten zijn allesbehalve veelbelovend!

Dit deed ons beslissen om terug achter onze kookpotten te duiken!

Bestel heerlijke maaltijden en zorg er op die manier voor dat ook Gambianen geen honger moeten lijden.

Alvast hartelijk dank voor jullie steun!

Buba is blij zijn familie te kunnen helpen met deze steun van Njoko Boka

Moustapha en Buba zeggen dank je wel aan Njoko Boka

,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.