Gambiaanse scholen eindelijk terug gestart

Ondanks het feit dat het coronavirus gelukkig weinig vat lijkt te hebben op Gambia, besloot de regering in maart  2020 voor een volledige lockdown te gaan. Na  8 maanden zijn de Gambiaanse scholen eindelijk terug open. Nadat onze 24 deelnemers aan het schoolproject in een nieuwe uniform zijn gestoken stappen ze fier met hun nieuwe boekentas met gloednieuwe inhoud richting schoolpoort. Dankzij de financiële steun van Njoko Boka kunnen zij leren lezen en schrijven, wat een basis vormt in de zelfontplooiing. Kabba, onze plaatselijke medewerker, is druk in de weer om alles in goede banen te leiden.

We wensen onze projectkinderen heel veel succes in dit vreemde nieuwe schooljaar. En we danken u, beste sympathisant voor je steun waardoor we dit alles kunnen realiseren

Share Post :

More Posts

Geef een reactie